Schiphol vervoer

schiphol vervoer

Uw reis begint bij uw voordeur.  Wij van Qtaxi weten maar al te goed dat u op een comfortabele manier naar Schiphol vervoerd wilt worden. Ons doel is u te ontzorgen en uw vakantie prettig te laten verlopen. Zo is er altijd gebotteld water aanwezig in onze auto´s en doen de chauffeurs de deur voor u open zoals het hoort! Stiptheid vinden wij heel belangrijk en dit is de reden dat wij altijd 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig zijn. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke vervoer naar de luchthavens in ons land. 

Qtaxi Schiphol Service.

 

Tijdens uw vervoer naar luchthaven Schiphol  wordt u altijd rechtstreeks gebracht en wordt de rit niet gecombineerd met andere passagiers.
De taxi die u besteld is privé en  volledig voor u zodat u zorgeloos uw reis kan beginnen.

Qtaxi brengt u veilig voordelig en snel van uw ophaallocatie naar Schiphol. Door gebruik te maken van onze diensten bespaart u uzelf een hoop gesleep met bagage, hoge valletparking kosten en wordt uw reistijd naar Schiphol beperkt tot een minimum.

Voor de actuele prijzen naar schiphol en andere luchthavens kunt u kijken op de pagina voor de tarieven. Als uw prijs er niet tussen staat kunt u ons altijd mailen of bellen en zullen wij u een scherpe aanbieding voorleggen.

 

 

Bij het ophalen wachten onze chauffeurs op u bij de Qtaxi Taxistandplaats.
Bij het ophalen van Schiphol Airport zullen wij Qtaxi Team planning het door u opgegeven vluchtnummer in de gaten houden en ongeveer 15 minuten na landing op Schiphol contact met u opnemen op het mobiele telefoonnummer, wat door u is opgegeven bij uw reservering. Het is dus belangrijk dat u na landing uw mobielen telefoon aanzet zodat de chauffeur u kan bereiken. Qtaxi's zijn te herkennen aan onze stickers aan de zijkant van de auto's. Op de stickers staat onze logo en ons telefoonnummer vermeld in de kleuren zwart en geel. Qtaxi is te bereiken op telefoonnummer 06-36104447. De Taxi chauffeur zal direct naar het door u opgegeven adres vertrekken.

Bij het reserveren van Qtaxi retour Schiphol
Bij het reserveren van een retour van Schiphol Airport, dient op de heenreis afgerekend te worden voor zowel de heen- als de terugreis. U heeft de mogelijkheid om het bedrag contant of per pin te betalen. Voor het gebruiken van pin of Credit card, zijn GEEN extra kosten verbonden.

Bij alleen ophalen van Schiphol
Indien u een enkele reis naar Schiphol wenst te reserveren of een retour, kunt u zelfs 30 minuten van te voren uw taxi bij ons bestellen. Qtaxi brengt u direct vanaf uw huis of bedrijf naar de vertrekhal op Schiphol.

Duidelijkheid
Qtaxi Schiphol service  is nog een stap verder gegaan om de consument nog meer duidelijkheid te geven, voordat u daadwerkelijk besluit een taxirit te bestellen van Qtaxi. Het Is immers doodnormaal dat u pas iets koopt als u precies weet wat het kost. Dat vinden we bij Qtaxi nou ook. 
Daarom zijn wij helder over onze prijzen en zijn de genoemde prijzen in de tarievenlijst geldend geen extra verborgen kosten of dergelijks.

Ons wagenpark
Qtaxi werkt in heel provincie Amersfoort, Utrecht en Zeist tegen zeer scherpe taxiprijzen naar Schiphol. Het Qtaxi wagenpark bestaat uit jonge, representatieve taxi auto's waarmee wij u gemakkelijk, comfortabel en snel kunnen vervoeren. En natuurlijk tegen zeer scherpe taxiprijzen.Uiteraard hebben alle Qtaxi chauffeurs een erkende taxichauffeursopleiding gevolgd. Zij spreken algemeen beschaafd Nederlands en daarnaast minimaal Engels, Duits of Frans. Verder beschikken zij allen over ruime rijervaring en een goede geografische kennis .De deur wordt vanzelfsprekend voor u of uw gasten open gehouden en we hebben discretie hoog in het vaandel staan.

Waar staat uw Taxi op Schiphol?

Qtaxi heeft een stappenplan bedacht om u op te halen vanaf Luchthaven Schiphol.

Bij het reserveren van een taxi geeft u ons het vluchtnummer door. Onze centrale medewerkers houden de vlucht voor u in de gaten.
Is uw vlucht te vroeg , te laat of op tijd, er staat na de landing direct een taxi voor u klaar.

Na de landing nemen wij telefonisch contact met u op. Nadat u de bagage heeft loopt u direct naar de Qtaxi Standplaats op Luchthaven Schiphol.

 

Werkwijze Qtaxi bij het ophalen van Schiphol.

Stap 1
Aan de hand van het door u opgegeven vluchtnummer zullen wij uw vlucht in de gaten houden.
Als u in het buitenland bent en het vluchtnummer veranderd dan kunnen wij uw vlucht hier niet meer in de gaten houden.
U kunt het nieuwe vluchtnummer, tijd en datum dan doorgeven via 06-36104447 of mailen naar contact@Qtaxi.nl

Stap 2
Ongeveer 15 minuten na de landing op Schiphol zullen wij u bellen op het door u opgegeven mobiele nummer.
Zodra wij u hebben gesproken geven wij een melding door aan de chauffeur dat u geland bent.
U dient daarom direct na de landing uw mobiel aan te zetten.
In het geval dat uw mobiel stuk is of het niet doet of er andere problemen met u mobiele telefoon zijn,
loopt de chauffeur 1 uur na landing naar de Meeting Point om te kijken of hij u daar treft.
Als dit niet het geval is dan vertrekt de chauffeur voor een nieuwe rit opdracht.

Indien u pas na een uur contact met de centrale opneemt, sturen wij een andere taxi naar u toe.
Het is afhankelijk van de drukte wat de wachttijd zal zijn. Het is dus heel belangrijk dat u uw mobiel direct na de landing aan zet.
Wij bellen u ongeveer 15 minuten na de landing tot maximaal 1 uur na de landing.

Stap 3

Zodra u de koffers heeft dient u richting vertrekhal 2 te lopen. Via de aankomsthallen kunt u elke roltrap naar boven nemen.
Zo komt u altijd bij de vertrekhal terecht.
U dient de uitgang van vertrekhal 2 te nemen. Zodra u deze uitgang neemt staat de chauffeur tegenover de uitgang 
Onze taxi’s zijn te herkennen aan onze stickers aan de zijkant van de auto’s.